Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
digiPixel.nl | digitale kunst & fotografie door Peggy .o. Ebing

About

Peggy o. Ebing, geboren en getogen in het historische Middelburg [ZLD] Nederland. Als creatieveling opgegroeid met liefde voor tekenen, kunst en fotografie ben ik freelance inzetbaar voor opdrachten.

Met mijn fotocamera ga ik graag op pad om al het moois vast te leggen en nieuwe dingen te ontdekken. Mijn basisstijl is spontane fotografie met een abstract randje en het liefst zoveel mogelijk anders-dan-anders ..

Begonnen als grafisch ontwerper al gauw Photoshop ontdekt met als hoogtepunten interviews en mijn werken gepubliceerd in de tijdschriften Advanced Photoshop en 3D Artists magazine. Photoshop en creatief bezig zijn is voor mij dè manier om mijn geest te ontladen ..

De jarenlange ervaring zie ik als één grote ontdekkingsreis en nog steeds leer ik iedere dag meer bij om mijzelf verder te ontwikkelen. Elke opdracht is voor mij altijd weer een creatieve uitdaging die ik met plezier aanpak ..!!

Skills & tools

adobePhotoshop-logo
poser-logo
wordPress-logo
silo3D-logo
adobeIndesign-logo
Sluit Menu