Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
digiPixel.nl | digitale kunst & fotografie door Peggy .o. Ebing

Interesse in mijn werk ..? Ik sta altijd open voor leuke creatieve opdrachten en maak daar graag tijd voor vrij. Hierbij enkele voorbeelden waarvoor je mij nog meer kan inschakelen op het gebied van digitaal beeld & [Photoshop] bewerking op een rij.

Premade afbeeldingen zijn op aanvraag verkrijgbaar als poster, kaart of op canvas. Ook maak ik custom afbeeldingen speciaal in opdracht.

Het bewerken van afbeeldingen en toepassen van speciale effecten voor het perfecte plaatje met de juiste uitstraling.

Speciaal voor paperback en e-media maak ik royalty-free cover art in opdracht, inclusief de plaatsing van titel en naam van auteur of artiest.

Met gebruik van verschillende elementen maak ik eye-catching creaties te gebruiken voor drukwerk en grafische promoties.

Altijd fijn om mijn portfolio te vullen en creatieve vrijheid te hebben. Bij fotografie opdrachten houdt ik naast mijn auteursrecht natuurlijk rekening met jouw portretrecht. Ik zal daarom altijd vrijblijvend vragen om onderstaand vrijwaringsformulier te ondertekenen.

Oplevering in gewenste afmeting en kwaliteit resolutie voor drukwerk en/of web.
Prijs variatie per afbeelding €45 – €185 afhankelijk van ingrediënten, wens en doel.
[last minute opdrachten +10%]

nog meer informatie nodig ..?!

Sluit Menu